Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΚΛΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΥΑ 487/2000 ΘΕΜΑ : «Βασικές Αρχές Ασφάλειας και Υγιεινής των Τροφίμων»
Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) προκειμένου να βοηθήσει σημαντικά τις επιχειρήσεις τροφίμων να καλύψουν την υποχρεωτική νομοθετική απαίτηση της ΚΥΑ 487/2000, που αφορά στην εκπαίδευση του προσωπικού τους σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής, δημιούργησε την "Επίσημη Εκπαίδευση σε Θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για το Προσωπικό των Επιχειρήσεων Τροφίμων”. Σύμφωνα με τον ορισμό της ΚΥΑ 487/2000 επιχείρηση τροφίμων είναι κάθε επιχείρηση δημόσια ή ιδιωτική που ασκεί μία ή περισσότερες από τις παρακάτω δραστηριότητες κερδοσκοπικές ή μη : Παρασκευή, μεταποίηση παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων. Έτσι το προσωπικό των επιχειρήσεων που ασχολείται με τον χειρισμό των τροφίμων σε όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, όπως : ? Βιομηχανίες - βιοτεχνίες τροφίμων & ποτών (παραγωγής, επεξεργασίας και εμπορίου) ? Εμπορικές εταιρίες τροφίμων ? Εταιρίες μεταφοράς τροφίμων ? Μαζικής εστίασης και ζαχαροπλαστικής ? Λιανικού εμπορίου ? Κέτερινγκ ? Ξενοδοχεία ? Εστιατόρια ? Νοσοκομεία ? Εργαστήρια παραγωγής κρεατοπαρασκευασμάτων, ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικών, σφολιατοειδών κτλ ? Εταιρίες παροχής υπηρεσιών σε υψηλής επικινδυνότητας πελάτες (παιδικοί σταθμοί, γεροκομεία, κτλ) ΤΟ ΚΕΚΑΠ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ 3ΕΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα σεμινάρια, παρακαλώ όπως απευθύνεστε στη γραμματεία του ΚΕΚΑΠ Α.Ε. καθημερινά 09.00 – 13.00. Τηλ. Επικοινωνίας: 2752026666, Fax: 2752026667

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου